Hvem er vi 2020-02-13T13:12:40+00:00

Om TECHDIO A/S

Techdio er Microsoft CRM-partner i København. Udover Microsoft CRM hjælper vi vores kunder også med Salesforce projekter.

Techdio er den eneste TIBCO Scribe-partner i Norden, der har den unikke kombination af Elite-partnerskab og MVP under samme tag.
Techdio har valgt TIBCO, fordi de stadig er den bedste integrationsplatform der er fleksibel, stabil og samtidig rig på funktionalitet og giver kunderne den bedste værdi for pengene.

Vi har mere end 15 års erfaring med integrationer til / fra CRM. Sammen har vi gennemført mere end 200 + projekter. Et team, hvor viden, knowhow og erfaring akkumuleres og sammen med kunderne sikrer vi, at CRM / integrationer /projekter leveres med 100% tilfredshed.

Vi hjælper kunder med Microsoft CRM konsulenttjenester herunder ClickDimensions. Vores fokus er data.

Udover data har vi to ISV-løsninger / tjenester:

Migr8:
En fast pris data migration tjeneste. Relevant for CRM OnPrem kunder, der overvejer at flytte til Dynamics 365 online. Læs mere www.migr8.online

Duplicate Detection:
Sig nej til dublet data i CRM. Forhindre oprettelse af dubletter, definere skræddersyede regler for at de-duplikere, automatisk sammenfletning af flere poster på en gang med indbygget fletning logik. Læs mere www.duplicate-detection.com

Vi tager en pragmatisk tilgang til at finde løsninger. Med mere end 200 + projekter i vores portefølje har vi det nødvendige for at gøre dit CRM implementeringsprojekt til en rentabel investering.

KERNEKOMPETENCER

  • Opbygning af dataintegrationer til og fra CRM
  • Migrering af data mellem forskellige CRM løsninger f.eks. fra Salesforce til Microsoft eller omvendt
  • Konfiguration, tilpasning og udvidelse af CRM (Både Microsoft og Salesforce)
  • Migrering af CRM fra OnPrem til Online
  • Opgradering af CRM
  • Infrastruktur/Azure
  • Undervisning og support
  • ClickDimensions

Techdio er kendt for

Migr8

onPremise til Online

Duplicate Detection

Dubletfri data i CRM

Data integrationer

Scribe Elite partner & MVP hus