OXFAM IBIS 2020-11-16T13:12:10+00:00

 OXFAM IBIS

Oxfam Ibis er en global organisation der bekæmper fattigdom på verdensplan.

De benytter sig af Microsoft Dynamics CRM som i dag er blevet en forretningskritisk applikation der binder processer og data sammen. Det er nervesystemet der giver organisationen det nødvendige overblik over bl.a. medlemmerne.

Udover overblik over medlemmer, bliver CRM anvendt af deres fundraising teams og ClickDimensions af Marketing til styring af de forskellige marketingkampagner.

CRM Manager, Anna Hald Thøisen udtaler om samarbejdet med Techdio:

”I løbet af årene har vi samarbejdet med mange forskellige CRM-partnere, men siden februar 2018 har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Techdio. Teamet hos Techdio består af Danmarks nok mest erfarne konsulenter. De har erfaring med både Microsoft CRM og Salesforce hvilket gør at de ofte har en anden vinkel at anskue CRM verdenen og problemstillingerne på. Det giver os mange gode ideer som gavner vores forretning og vores sag.

Qua vores erfaringer, ved vi at Techdio er en af de få partnere der har 100% styr på data integrationer til/fra CRM. Senest har teamet hjulpet os med at migrere samtlige vores Scribe onPremise jobs til Scribe Online. En kompleks opgave som har betydet lavere vedligeholdelsesomkostninger og styrket produktiviteten. Helt lavpraktisk betyder at øvelsen har hjulpet os med at frigøre tid som vi så bruger på at erhverve nye medlemmer. Desuden er det en stor bonus at de også kan ClickDimensions. Det betyder at vi har én leverandør som vi skal henvende os til og det gør hverdagen meget nemmere. Det er en fornøjelse at samarbejde med Techdio. De har en positiv tilgang til tingene og er gode til at nedbryde kompleksiteten i opgaverne. De er pålidelige, vender hurtig tilbage på vores henvendelse og er en partner vi stoler på”.

Anna Hald
CRM Manager Oxfam Ibis