ASSA ABLOY 2020-11-16T13:13:58+00:00

ASSA ABLOY

Virksomheden havde to store bekymringer:

Ville Dynamics365 være i stand til at omfatte alle deres tilpasninger?

Lille budget – Kompleks opgave – Løsning til at migrere både data og tilpasninger?

Martin Krohn: ”Efter nogle indledende tests fik vi bekræftet, at vores tilpasninger er kompatible med Dynamics365. Vi tog det næste skridt og begyndte at søge markedet for OnPremise til Online Migration-løsninger. Efter at have investeret lidt tid og evalueret løsninger, kom vi til den konklusion, at migrationsprocessen indeholdte en vis kompleksitet, som skulle styres, hvilket gjorde, at den ville overskride vores budget ”

Techdio tilbyder en fast pris Migrationstjeneste, der hjælper kunder med at migrere alle deres data og tilpasninger til Cloud.

Martin Krohn: “Migrationstjenesten, der blev tilbudt fra Techdio, var den rigtig løsning og var let at sige ja tak til”.

Ser man isoleret på migrationsprocessen blev data (Delta 1) og tilpasningen migreret inden for 4 uger (Databasestørrelse ca. 50 GB).

Martin Krohn: ”Det engagerede Techdio team klarede opgaven på en tilfredsstillende måde. Vi havde nogle mindre problemer med opdatering af Outlook-klienter, som blev løst hurtigt (og hovedsagelig ikke en del af den tilbudte Migr8-tjeneste). Baseret på vores erfaring, bruger du Microsoft CRM OnPremise og vil du migrere til CRM Online på en nem måde, kan jeg hermed give mine bedste anbefalinger til arbejdsteamet hos Techdio.

Martin Krohn
Manager Architect Division

ASSA ABLOY er den globale leder og en af de mest innovative leverandører af samlede døråbningsløsninger.

ASSA ABLOY har brugt Microsoft CRM onPremise i ganske lang tid, men de ønskede at fjerne IT- byrden fra deres skuldre. De besluttede derfor at flytte deres nuværende CRM OnPremise- organisation til Dynamics365 online. Både IT og Business havde imidlertid deres bekymringer, da deres nuværende organisation indeholder mange tilpasninger og tilpassede løsninger, der tilføjer yderligere kompleksitet til Migration-projektet.

Martin Krohn, Manager Architect Division, fortæller: ”Når du har kørt en CRM-software i et stykke tid, udvikler du den til at imødekomme dine forretningsbehov. I dag er CRM ikke kun CRM, det er rygraden i mange interne og eksterne operationer, med integrationer til andre systemer. ”