3 Danmark 2020-11-16T13:13:21+00:00

3 Danmark

3 Danmark er en innovativ telekommunikations- og internetudbyder, der opererer under det globale Hi3G-mærke – altid først til at introducere nye tjenester til deres kunder.

Da 3 begyndte at bruge Microsoft CRM, havde de kun onPremise-implementeringsmuligheden. I dag, siden Microsoft skiftede strategi hvor Online er første valg, er Cloud imidlertid et langt mere almindeligt og populært implementeringsvalg, med uovertrufne fordele i forhold til OnPremise-implementering.

3 har i nogen tid overvejet at skifte til skyen. Imidlertid syntes det at være en vanskelig opgave at overføre komplette data og tilpasninger fra et sted til online.

Phillip Jørgensen, Business Data Manager i 3 fortæller:
”Vi ønskede at benytte os af den seneste innovation fra R&D leveret af Microsoft, da Microsoft først introducerer al ny funktionalitet til skyen. For at bevare en konkurrencefordel mener vi, at morgendagens vindere er dem, der kan bevæge sig hurtigt og udnytte teknologiens magt for at imødekomme og overgå deres kunders forventninger.

Udfordringen for os var imidlertid, at Microsoft ikke tillader en direkte import af din Dynamics CRM OnPremise-database til Dynamics CRM Online-servere. Med en databasestørrelse over 100 GB, der indeholder mange brugerdefinerede enheder og andre tilpassede forretningsprocesser, komplicerede dette skiftet. Vi måtte vente, indtil vi fandt den rigtige tilgang, på trods af, at vi havde ønsket om at holde os opdateret med den nyeste CRM Online og bruge den nyeste teknologi”.

Migr8 er til en fast pris en værdifuld service og hovedårsagen til, at 3 skiftede til CRM Online.

”Den fastpris Migr8-tjeneste leveret af Techdio betød, at vi havde meget lav risiko og ingen undskyldninger for yderligere at forsinke skiftet. Da vi opdagede, at deres service omfattede migrering af alle data (Delta 1 + Delta 2) samt al tilpasning, var det meget let at sige ja tak til. ”

Techdio klarede opgaven på en meget tilfredsstillende måde. Det tog ikke lang tid at migrere alle data og tilpasning, og vi er i dag meget tilfredse med deres indsats. Vi havde en god kommunikation gennem hele forløbet, hvilket førte til et vellykket migrationsprojekt.

Sidder du i samme situation og overvejer eller planlægger skifte til CRM online, kan du trygt stole på Migr8 fra Techdio A / S.”

Philip Jørgensen
Business Data Manager, 3 Danmark