Ministeriets webportal var klar på fem måneder

Huslejenaevn.dk er en webportal, hvor udlejere og lejere kan få adgang til huslejenævnenes praksis inden for spørgsmål relateret til lejelovgivningen. Indenrigs- & Boligministeriet havde behov for, at der blev udviklet en ny portal på kort tid.

Opgaven omfattede bl.a. migration af 80.000 sager, udvikling af en driftsikker databaseløsning samt udvikling af flere brugerflader med forskellige integrationer, adgange og funktionaliteter.

Hele projektet blev udviklet i den anerkendte Microsoft Power Platform. Ved at anvende denne platform minimeres risikoen for, at it-projekter trækker ud eller kuldsejler. Techdio løste opgaven på 5 måneder og vel at mærke uden en eneste fejl – hverken i webløsningen eller i de migrerede data. Udfyld nedenstående formular og se, hvordan det kunne lade sig gøre.

Få tilsendt casen her

  • Frontend, backend, migration, samt mange brugerflader
  • Fem måneders stærkt drive
  • Store forventninger, men alligevel bedre end forventet
  • Vi har ikke rettet et komma efter go live

Tak - du vil modtaget den fulde case om lidt.

Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende!

Din data bliver brugt til at sende dig relevant emails. Dataene bliver brugt på vores Marketing-platforme, såsom Dynamics 365, og til at hjælpe os med at sende dig relevant annoncering. Data sælges ikke til en tredjepart. Mangler du svar fra os? Så tjek din spamfilter?

Techdio ApS
Strandvejen 125 2900 Hellerup, Denmark

www.techdio.dk