Data er den nye olie 2020-11-13T17:26:21+00:00

Data er den nye olie

Giv dine medarbejdere et godt udgangspunkt.

Ved at integrere din foretrukne CRM løsning med din virksomheds lokale applikationer og services, giver du dine medarbejdere den mest opdaterede information om jeres kunde, når de har brug for det.

Med de rigtige data på det rigtige tidspunkt vil dine medarbejdere udføre deres daglige opgaver effektivt og uden afbrydelse.

Ved at forankre de nødvendige data i dit fortrukne CRM system, styrker du produktiviteten og adoptionen af CRM blandt brugerne. Er det vigtigt, så findes det i CRM.

Kundedata er blevet verdens måske mest værdifulde ressource – den digitale tidsalders olie.
Det er tankevækkende at verdens største selskaber ikke længere er olieselskaber men selskaber, der udvinder og forarbejder rå data (Google, Amazon, Facebook mm.). De står måske lige så stærkt som de største olieselskaber for 100 år siden.

Hvordan udvinder du værdien af dine data?

Lad os hjælpe dig med integrere dine kundedata til/fra CRM samt med at styrke dit kundeoverblik.

Techdio er Scribe Elite partner

Vi er specialister i et middelware som hedder Scribe soft fra Tibco Scribe. Det er et af de mest udbredte og pålidelige løsninger som findes på markedet. Techdio har erfaring med 100+ Scribe projekter. Det betyder at vi nogle af de mest erfarne Scribe konsulenter og underleverandør af Scribes egen supportafdeling. Techdio er en af de få partnere som både er Elite partner og har MVP under samme tag.